Pinpas kwijt in darkroom

Geplaatst op 23 januari 2022, 11:49 uur Pinpas kwijt in darkroom

Een aantal jaar geleden ging ik naar een (Z)onderbroek party in Club Church in Amsterdam. Destijds kon je nog niet betalen met je Apple Watch in Nederland dus was je nog aangewezen op je pinpas die je dan in je sok deed.

Na een tijdje voelde ik in mijn sok. Hmmz waar is mijn pinpas gebleven? Dus ik op de grond zoeken met mijn Apple Watch als zaklamp tussen alle gebruikte condooms en de mannen die bezig waren. Ik moest uitkijken dat ik niet te veel bukte want anders zouden ze zo mij te pakken nemen terwijl ik op zoek was naar mijn pinpas.

Niks gevonden, dus ik naar de bar om te melden dat ik mijn pinpas kwijt was. De barman ging mee met een grote zaklantaarn om mee te helpen zoeken tussen al het geschud. Uiteindelijk had ik mijn pinpas gelukkig teruggevonden.

Later op de avond ging ik naar huis met de pinpas in mijn handen. Maar alsof het niet zo had mogen zijn was ik eenmaal toen ik thuis gekomen was alsnog de pinpas kwijtgeraakt…