Kamagra, wat is het en wat doet het?

Geplaatst op 20 april 2022, 07:53 uur Kamagra, wat is het en wat doet het?

Ik krijg van mijn volgers veel vragen over het gebruik van kamagra dat ik er een blog over schrijf om het e.e.a. uit te leggen wat het doet enzo. Ik merk dat er nog wel veel misvattingen zijn rondom kamagra dus dat wil ik met deze blog ook uit de wereld helpen. Als je er mee gaat beginnen zorg dat je in goede gezondheid bent en neem het niet in wanneer je jezelf niet echt lekker voelt.

Wat is kamagra?

Kamagra is een erectie stimulerend middel waardoor je sneller een stijve krijgt en ook het klaarkomen uitstelt. Natuurlijk heb je deze als man van onder de 50 het als het goed is niet nodig om ΓΌberhaupt een stijve te krijgen, maar het is wel handig als je een lange sessie hebt bijvoorbeeld in een sauna of club.

Welke kamagra moet ik hebben?

Er zijn veel verschillende soorten kamagra in verschillende sterktes. Zowel in tablet vorm of vloeibaar. Het is lastig te zeggen welke je moet hebben. Het reageert ook een beetje per persoon anders. Je hebt de normale ook sterkere zoals cobra’s. Persoonlijk ga ik het beste op de standaard blauwe ruitvormige Super Kamagra.

Hoe en hoelang werkt het?

Alleen wanneer je lang seks gaat hebben zou ik kamagra aanraden te nemen. Dit kan bijvoorbeeld thuis, sauna of club zijn. Wanneer je het gaat gebruiken bij een date zou ik het pas innemen als je zeker bent dat hij komt, wellicht pas innemen als hij is aangekomen. Als hij dan niet komt opdagen loop je niet de hele avond of dag nog met een enorm geil gevoel en drang hebt naar seks.

Het werkt vrijwel binnen een half uurtje afhankelijk van het soort. Het kan zijn dat je warm gevoel krijgt, wat druk in je hoofd of een rood hoofd als je de kamagra inneemt. Dit gaat als het goed is na een tijdje over. Het is ook goed om het in te nemen met een flesje of glas water die je dan rustig doorlopend opdrinkt. Raak niet in paniek wanneer je eventueel dit soort gevoelens krijgt. Als je dit in de auto hebt bepaal voor jezelf of je dan even de auto parkeert om geen ongelukken te veroorzaken.

Wat veel mensen denken is dat je met het gebruik van kamagra of viagra de hele dag met een stijve loopt, maar dat is echter NIET zo. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je de hele dag met een harde bobbel in je broek loopt. Wat WEL het geval is dat er maar weinig voor nodig is om tot een harde te komen. Een gedachte of aanraking kan al voldoende zijn.

De kamagra werkt volgens de beschrijving 6-8 uur. Dit klopt ook, soms heb je de volgende ochtend / dag nog steeds plezier ervan dat je snel een stijve krijgt.

Kun je vaker spuiten?

Met kamagra kun je zeker vaker spuiten in een korte tijd achter elkaar. Wanneer je klaargekomen bent zal je een slappe krijgen. Ga dan even wat drinken of dergelijke. Snel daarna zal je bij gedachte of aanraking weer een stijve kunnen krijgen en uiteindelijk tot een tweede, derde of zelfs vierde orgasme kunnen komen.

Zijn er bijwerkingen en is het gevaarlijk?

Je hebt zeker een grote kans op bijwerkingen die op kunnen treden tijdens of na het gebruik van kamagra. Hieraan kun je denken aan vlekken zien, hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Mogelijk ook andere bijwerkingen. Mocht dat voor komen, dan is het aan te raden om wat te eten of te drinken en rustig te blijven.

Uiteindelijk is het een soort van chemisch goedje wat je inneemt, dus heel gezond is het natuurlijk niet. Het is dan ook niet echt aan te raden om het heel vaak in te nemen en echt alleen bij lange sessies. Ook om er voor te zorgen dat je er niet te afhankelijk van gaat worden.

Wat zijn de voordelen / nadelen?

Het voordeel is natuurlijk dat je snel een stijve krijgt, er heel geil van kan worden, langer door kan gaan en meerdere keren kan spuiten op een avond. Het nadeel is dat je er bijwerkingen van kan krijgen. Alhoewel ik bij de blauwe Super Kamagra geen enkele bijwerking merk. Heel soms wat hoofdpijn, maar dan at en dronk ik was en was het daarna weg.

Waar kan ik kamagra kopen?

Kamagra is een zwarte circuit. Er zijn veel handelaren, maar op internet zijn ook een aantal aanbieders waar je het kan kopen en deze binnen enkele dagen anoniem thuisbezorgd worden met de post. Ik kan me ook voorstellen dat in Amsterdam ook smartshops zijn die dit onder de toonbank verkopen.

Ik hoop dat je wat aan mijn blog hebt gehad! Volg me gerust op Instagram of Twitter.